Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sve sam rekao, nemam dodatnih podataka'

Linić: Milanović je spletkaroš koji je pokazao svoje pravo lice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slavko Linić rekao je kako nema dodatnih podataka vezano za optužbe protiv Zorana Milanovića, koje je iznio na konferenciji za novinare prošlog tjedna.

Na pitanje novinara Slavku Liniću, je li istina da je jučer u prostorijama Sabora bila policija PNUSKOKA i da se on pozvao na svoj zastupnički imunitet, kaže da to nije istina.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin "panika patuljastog diktatora" Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas" Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?''

'Ne, to je laž. Bila je jedna osoba iz Ravnateljstva policije, koja je htjela da dam dodatne podatke, ako ih imam, vezano za gospodina Zorana Milanovića. Jasno sam odgovorio da nemam što dodatno davati, da sam vrlo jasan bio na konferenciji za tisak i da sam imao pisani materijal, da sam fotokopirao svoj pisani materijal i dao ga policiji', rekao je Linić.

Dodaje da njegov zastupnički imunitet 'ne postoji kad su u pitanju pojedine istrage'.

VIDEO Ako Linića ne isključe to će dovesti u pitanje političku moć Zorana Milanovića

Slavko Linić također je danas novinarima u Saboru rekao da je Zoran Milanović 'spletkaroš koji je pokazao svoje pravo lice'.

Na pitanje je li ga iznenadio jučer prijedlog da ga se izbaci iz stranke, rekao je da je 'to samo karakter Zorana Milanovića. Spletkaroš kojemu je dioba stranke sasvim normalna i obračun s ljudima koji ne dijele njegov način rada i ponašanja.'

'Gospodin Milanović je pokazao svoje pravo lice. Obračun, dijeljenje stranke, spletkarenje. To sam očekivao. Ništa neobično. Vidjet ćemo što će biti na Glavnom odboru. SDP je doveden u ozbiljnu krizu, a za to je dogovoran Zoran Milanović. Ni jedan rat nije dobar za SDP', rekao je Linić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene