Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Silenzio stampa

Linić: Ne želim komentiranjem otežati pregovore o Ljubljanskoj banci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar financija Slavko Linić, koji u Bruxellesu sudjeluje na sastanku ministara financija zemalja članica EU, nije želio komentirati pitanje Ljubljanske banke.

Pregovori o ovoj temi još traju i komentari bi mogli otežati poziciju ljudima, koji o tome pregovaraju, pojasnio je Linić.

'Ljubljanska banka još nije dogovorena, dogovori su još uvijek u tijeku', rekao je ministar financija, dodavši da će moći komentirati i reći svoja razmišljanja, tek kada se sve okonča i zaključi sporazum. 'Unaprijed komentirati, samo bi otežalo pozicije ljudi koji pregovaraju', rekao je Linić, odgovarajući na upit je li zadovoljan dogovorom o Ljubljanskoj banci.

Pročitajte i ovo Europski sud u Strasbourgu (Foto: AFP) Konačna odluka Spor oko Ljubljanske banke između Hrvatske i Slovenije finalno će riješiti Europski sud u Strasbourgu Slika nije dostupna Erjavec: "Slovenija će od Komisije tražiti posredovanje u sporu oko stare devizne štednje"

>> Pusić u Saboru predstavila plan za Ljubljansku banku

Podsjetimo, ministri vanjskih poslova Hrvatske i Slovenije Vesna Pusić i Karl Erjavec objavili su, nakon sastanka u Otočcu ob Krki održnogo 6. veljače, da su našli rješenje za problem Ljubljanske banke, ali ga ne mogu predstaviti javnosti dok ga ne odobre vlade u Zagrebu i Ljubljani. (HINA)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene