Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na kioscima cijelo ljeto

Lifestyle magazin Lider trend donosi darove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve čitatelje Lider trenda očekuju i posebni darovi!

Lider trend, lifestyle magazin poslovnog tjednika Lider, na kioscima diljem Hrvatske dostupan je do kraja ljeta kao samostalno izdanje po cijeni od 9,90 kuna bez poklona ili 29,90 kuna s poklonima - DiCpario navlakom za odijelo i knjigom u nakladi Znanja.

Pročitajte i ovo Najmoćnije žene hrvatskog biznisa (Foto: Ratko Mavar) Podijeljene nagrade One su najmoćnije žene hrvatskog biznisa: "Ponekad se treba postaviti mekano, a ponekad čvrsto, isprovocirati situaciju" Poslovne žene/Ilustracija (Foto: Thinkstock) Žene u biznisu 2018. Na Liderovoj konferenciji govorit će vodeća žena Nokije, jedna od najboljih hrvatskih odvjetnica i vlasnica kompanije Thomastik-Infeld

Raznovrsnost tekstova jamči da će svatko naći nešto za sebe, od onih koji traže 'lakše' sadržaje, modu i trendove, do onih nešto zahtjevnijih koji promišljaju društvene i kulturne pojave i događaje.

Sve čitatelje Lider trenda očekuju i posebni darovi, pregršt kozmetike, knjiga, a tu su i polica putnog osiguranja, oprema za kampiranje i još mnogo uzbudljivih darova.

Više doznajte na ovom linku i Facebook stranici Lidera.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene