450282
450282
450282
450282
450282

LG-ove nove perilice rublja štede energiju, vodu, ali i vrijeme

Uštede bez kompromisa kad je riječ o performansama.

 
 
 
 
LG-eve nove perilice rublja (Foto: PR) - 6
LG-eve nove perilice rublja (Foto: PR) - 6

Nove LG-ove perilice rublja zaista su prilagođene modernom načinu života. Ne samo da omogućuju pranje više rublja u kraćem vremenu, nego osiguravaju impresivnu uštedu energije i vode, bez kompromisa kad je riječ o performansama. Ovi učinkoviti uređaji tako smanjuju potrošnju električne energije za do 15%, a vode do 40%.

Uz ove značajne uštede, nove LG-ove perilice donose i različite napredne značajke. Tako prskanje vode izravno po tkanini u trajanju od 120 sekundi dodatno unapređuje iznimne performanse pranja i ispiranja. Tu je i hladni ciklus koji, zahvaljujući tehnologiji ColdWash™, koristi hladnu vodu i unaprijeđene pokrete bubnja kako bi se prodrlo duboko u tkaninu pa učinak ne zaostaje za toplom vodom, a omogućava uštede. Nakon odabira programa, tehnologija 6 Motion Direct Drive pomiče bubanj u različitim smjerovima prilagođenim konkretnom rublju. Naposljetku, tehnologija pare nježno, ali snažno ulazi u tkaninu te eliminira prljavštinu, neugodne mirise i nabore, a uobičajeni program pranja skraćen je na svega 59 minuta, čak i pri pranju većih količina rublja.

Dakle, LG-ove nove perilice rublja idealne su za potrošače koji traže brzinu i učinkovitost, ali i manje iznose na računima.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se