Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Let za Madrid vraćen na dubrovački aerodrom zbog napuknuća stakla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov kompanije Dubrovnik Airline sa 167 putnika vraćen je danas na dubrovački aerodrom Čilipe, nakon što je ustanovljeno da ima pukotinu na vjetrobranskom staklu.

Zrakoplov je jutros iza šest sati poletio za Madrid, no ubrzo se vratio u zračnu luku, nakon što je posada izvijestila o problemu.

Pročitajte i ovo Cijena kvadrata - 3 Obaraju rekorde Za cijenu cijele kuće na Banovini u ovom gradu možete kupiti tek deset kvadrata: "Ne znam kako će moja djeca nešto kupiti" Nova dionica za brzu cestu - 6 Doznaje Dnevnik Nove TV "Ovo je pokazatelj da građani mogu utjecati na projekte": Hrvatske ceste odustaju od planirane dionice brze ceste Dubrovnik - Zračna luka Čilipi

Utvrđeno je da je oštećen samo vanjski sloj stakla pa se radilo o preventivnom manevru povratka na aerodrom, kako bi staklo bilo zamijenjeno.

Vjetrobranska stakla na tom tipu aviona sastoje se od tri povezana sloja koji su grijani pa zajedno daju staklu elastičnost, pripćeno je iz Dubrovnik Airlinea.

Ta oštećenja nisu bila opasnost za zrakoplov i putnike, stoji dalje u priopćenju, jer su izrađena tako da izdrže jake udarce, primjerice ptica, a da se ne rasprsnu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene