Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ime joj je odabrala pokojna teta

Lena je na svijet došla dok su pokapali njezinu tetu Martinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suze i radost miješaju se u obitelji prerano preminule Martine Pirić. U vrijeme dok su u ponedjeljak pokapali 16-godišnju Martinu, obitelj Pirić dobila je vijest da je njihova druga kći, Maja, u osječkoj bolnici rodila djevojčicu!

Život doista piše drame. Malena Lena svijet je ugledala u trenutku pokapanja svoje tete Martine. Na svijet je došla mjesec dana prije nego što je predviđeno. Djelatnici rodilišta bili su iznimno pažljivi prema majci, jer su znali da je u trenutku poroda Martina položena u grob. Suze i radost isprepliću se u podstanarskom domu Pirićevih. Prinova u obitelji, kažu, nije im ostavila vremena za patnju.

Pročitajte i ovo Europska iskaznica za osobe s invaliditetom Šok za mnoge ''Dobili smo iskaznicu za osobe s invaliditetom, a dijete je zdravo'': Provjerili smo o čemu se radi Hitna pomoć, ilustracija Prevezeno u bolnicu Teška nesreća kod Sinja: Auto naletio na dijete, ima ozljede opasne po život

'Moja Martina je anđeo, otišla je i odmah se pobrinula da ne plačemo. Zet me nazvao dok sam bila na groblju i rekao mi da sam postala baka! Veselimo se, plačemo, dobili smo dijete, a izgubili našu Tinicu', kaže Marija Pirić, majka preminule Martine i novopečena baka.

Shrvanoj od bola, obitelji je rođenje unuke svjetlo na kraju tunela. 'Ovo dijete nam je blagoslov, ja očekujem blagoslov. Ni Martinin odlazak nije kazna, već blagoslov - mi sada imamo našeg anđela koji nas čuva', dodala je Marija Pirić. 

Bebino ime odabrala je upravo Martina prije mjesec dana. Rođenje nećakinje nije dočekala. Bitku je izgubila nakon sedmomjesečne borbe s opakom bolešću u 17. godini života.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene