Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Primio ih Leko

Cvjetkovići stigli na Markov trg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supružnike Cvjetković, Mariju i Tomislava, koji su u petak dragovoljno ovrhovoditeljima predali kuću na zagrebačkom Bukovcu, primio je u svom kabinetu predsjednik Sabora Josip Leko.

Sastanku, zatvorenom za javnost, nazočili su i odvjetnici Vladimir Gredelj i Zvjezdana Znidarčić Begović.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jedan u bolnici Kako bi izbjegla deložaciju, pustila je pčele na policajce: Nastao je kaos Slika nije dostupna Strahuju od ovrhe i zatvora Aktivisti Živog zida zbog ometanja deložacija dobivaju velike kazne, a stranka im ne želi pomoći: "Izmanipulirani smo"

Vidno pod dojmom svega što se u petak događalo, Tomislav Cvjetković kratko je komentirao sastanak s Lekom, kazavši kako su ga zamolili da, kao prvi među jednakima, potakne određene rasprave.

Zamolili smo ga da se situacija (poput naše) više ne događa, za nas je već kasno, no možda se može pomoći "nekim drugim Cvjetkovićima", rekao je Cvjetković, navodeći da su odvjetnici "na stručnoj razini iznijeli" njihov slučaj.

DELOŽACIJA CVJETKOVIĆEVIH Mirno predali dom, aktivisti krenuli na Markov trg

Predsjednik Sabora je prihvatio naša razmišljanja, najavio neke stvari, prenio je Cvjetković, priznajući da mu je bilo teško pratiti stručna razmišljanja, s obzirom da se njegova obitelj nema "gdje vratiti doma".

Upitan gdje će sada sa obitelji, odgovara kako "ima ljudi koji će im pomoći".

"Mi ćemo se snaći, ali (...) imamo petero djece, kako njima objasniti da ne mogu do nekih svojih stvari, ne znam što me čeka", rekao je. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene