Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Kerum i ekipa ponašaju se nedopustivo'

Lekcija oporbe Kerumu: Nije ovo cirkus

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oporba je danas reagirala na istup gradonačelnika Splita Željka Keruma na zadnjoj sjednici splitskog Gradskog vijeća.

Članovi splitskog SDP-a rekli su kako će učiniti sve da  splitsko Gradsko vijeće koje se pretvorilo u cirkus, ipak funkcionira u tolerantnoj atmosferi. Marin Jurjević se prisjetio kako je Željko Kerum nedavno rekao da je Split u svojoj najboljoj povijesti. Jurjević tvrdi da je zapravo činjenica da je Željko Kerum, a ne Split, u svojoj najboljoj povijesti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izbori za vijeća Marasović: Kerum silazi s političke pozornice Slika nije dostupna Isplata Uskrsnica Kerum: Kad se svađamo, mozak mi je nigdje!

Splitski SDP upozorava da se gradski novac ulaže u projekte odabranih ljudi te ističu da će nastaviti govoriti o tom problemu, ali na dostojanstven način. Upozorili su kako je gradonačelnik dužan prisustvovati sjednicama Gradskog vijeća te istakli kako je Željko Kerum prisutan samo na početku sjednica, a kasnije se izgubi. Još su jednom naglasili da je ponašanje Keruma i njegove ekipe nedopustivo.

>> Kerum gradskom vijećniku: 'Depilirajte se prije izjava na televiziji'

Članovi splitskog HSP-a kažu kako su sjednice Gradskog vijeća odvijaju u duhu 'psi laju, karavana prolazi'. Dotaknuli su se problema Zapadne obale i rekli kako je neistina da zemljište stoji 70 milijuna kuna. Kažu da je prava cijena 350 do 400, a možda čak i 500 milijuna kuna. Tvrde da je nelegalno dodijeljena lokacijska dozvola i koncesija za koju se, tvrde, trebao raspisati natječaj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene