Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UMOR UZEO DANAK

Vrdoljak o lapsusu: "Od sinoć mi je u glavi da se želim javno ispričati"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Vrdoljak, predsjednik HNS-a, imao je lapsus tijekom gostovanja u Dnevniku Nove TV, no vrlo brzo se na društvenim mrežama i sam našalio na vlastiti račun.

Umor je definitivno učinio svoje, zaključio je to i sam Ivan Vrdoljak, predsjednik HNS-a, nakon što mu je u četvrtak navečer, u razgovoru za Dnevnik Nove TV, pobjegao lapsus koji će ga vjerojatno pratiti čitav život. 

Pročitajte i ovo Provjereno: Mještani Belišća guše se u smradu - 8 Donosi Provjereno Mještani Belišća guše se u smradu: "Strašna kiselina, kao trulež, kao crknuta životinja" Slika nije dostupna Liste predaju u ponedjeljak Vrdoljak: "HNS će na izborima okupiti Slavonski pokret. Ne pripadamo ni SDP-u niti HDZ-u, već zdravom razumu"

Lapsusu je prethodila rasprava u Saboru o opozivu ministra financija Zdravka Marića koja je trajala čitavu srijedu (završila je nešto prije dva sata ujutro), a potom i samo dramatično glasovanje u četvrtak u kojem je opoziciji nedostajao jedan glas za Marićev opoziv. 

Potom je HNS započeo rad na zahtjevu za opoziv Vlade i na kraju takvog dana Vrdoljak je stao pred mikrofon Nove TV i uživo odgovarao na pitanja. 

U jednom trenutku je, govoreći o dosljednosti svoje stranke, spomenuo prvu predsjednicu stranke Savku Dabčević Kučar. Međutim, upravo je izgovarajući njeno drugo prezime napravio lapsus koji je vrlo brzo "zapalio" društvene mreže. Pokušao se Vrdoljak odmah ispraviti, ali je njeno prezime opet izgovorio pogrešno.

 

 

 

Zbog svega je Vrdoljak pola sata kasnije reagirao i na Twitteru, a u petak se ispričao i na Facebooku.

"Lapsus se može dogoditi svakome, ali od sinoć mi je u glavi da se želim javno ispričati obitelji i svim ljudima koji u srcu čuvaju uspomenu na heroinu hrvatske politike Savku Dabčević-Kučar", napisao je Vrdoljak.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene