Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozi se usporeno

Lančani sudar na autocesti - Najmanje jedna osoba ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći na autocesti Rijeka-Zagreb najmanje je jedna osoba ozlijeđena.

U prometnoj nesreći na autocesti koja se dogodila iza 14 sati, ozlijeđena je najmanje jedna osoba, potvrdili su za Dnevnik.hr u PU karlovačkoj.

Pročitajte i ovo U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila Detalji prometne nesreće - 4 ispali iz auta Detalji stravične nesreće na A1: U automobilu je bio i pas - pobjegao je, građani mole za pomoć

Zbog lančanog sudara četiri vozila na 24. km autoceste A1, između Karlovca i Jastrebarskog, u smjeru Zagreba promet je ubrzo nakon nesreće tekao usporeno, u koloni od oko 14 kilometara. Kolona je tri sata namon nesreće smanjena na jedan kilometar.

Vrlo je gust promet na većini cesta iz smjera unutrašnjosti prema moru. Na ulasku na autocestu A1 u Lučkom nema zastoja, ali se u koloni u pokretu vozi na cijeloj dionici između Zagreba i Karlovca. Na izlazu s autoceste u Lučkom kolona je oko 1 km kao i na naplati Demerje.

Povremene smetnje i zastoji mogući su na pojedinim dionicama cesta u Istri i duž jadranske obale te na nekim graničnim prijelazima. Zbog gustog prometa na izlaznom kraku autoceste A7 na čvoru Matulji u smjeru Istre/opatije vozi se u koloni od oko 500 metara.

HAK vozače poziva na dodatni oprez i podsjeća ih da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te pripaze na sigurnosni razmak između vozila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene