Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj 'Otpremina'

Lalovac: Ne bih uzeo otpremninu da sam na Kristijanovom mjestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ja ne bi uzeo tu otpremninu sigurno da sam na njegovom mjestu, rekao je ministar Lalovac. Kristijan ima pravo na isplatu oko 300 tisuća kuna otpremine.

Ministar Boris Lalovac novinarima je danas odgovarao na pitanja o slučaju 'Otpremnina', odnosno - isplati oko 300 tisuća kuna otpremnine Vladimiru Kristijanu iako je sam odlučio napustiti čelno mjesto Hrvatske banke za obnovu i razvoj nakon svega 9 mjeseci rada.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ministri finanacija EU ECOFIN o provedbi Junckerova investicijskog plana Slika nije dostupna 'S vrlo snažnim CV-om' HBOR: Kristijan predsjednik Uprave, članovi Jus i Kober

Kristijan otišao iz HBOR-a, Lalovac mu poručio: Posao nisi obavio kako treba

Ministar se pravda da je Kristijan dobio dobar menadžerski ugovor jer se u njega vjerovalo. Ipak, sada tvrdi da će u ugovorima s novom upravom HBOR-a takva odredba biti izbačena, a Vladimira Kristijana pozvao je da iz moralnih razloga ne koristi pravo koje mu je Vlada omogućila.

'NEPRIMJERENO je da netko za manje od godinu dana rada dobije puni iznos otpremnine'

'Ja ne bi uzeo tu otpremninu sigurno da sam na njegovom mjestu. Mi smo sve učinili, da ne kažem, dali smo im ptičjeg mlijeka samo da se otvore gospodarstvu, da budu otvoreni malim i srednjim poduzetnicima, da sudjeluju u Junckerovom planu. Nažalost, to je i za predsjednika uprave kažem bio izazov, nažalost on to nije ostvario. Idemo sa novim ljudima. To ćemo izbaciti odmah da kažemo da će sam moći dati otkaz i konzumirati otpremninu', rekao je ministar Lalovac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene