Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika materijalna šteta

Kvarner: Bura potopila brodice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bura je potopila najmanje 20 brodica u Opatiji i Voloskom, a na zbrajanje štete u obližnjoj Iki i Mošćeničkoj Dragi još se čeka.

Čitatelj Borna Klarić poslao namje fotografije potopljenih brodica u Opatiji. Kaže da je malo brodica ostalo cijelo nakon nezapamćene bure.

Pročitajte i ovo Poplave u Dubaiu - 2 Nezapamćeno nevrijeme Ujedinjeni Emirati saniraju štetu: Najmanje jedna osoba poginula, zračni promet otežan Orkanska bura u Postirama na Braču (Screenshot: Brač online) BRUTALNA SNAGA PRIRODE Nevjerojatni prizori s Brača: Pobješnjela bura uzburkala more, gusta vodena prašina gotovo sasvim "progutala" kuće

O jačini bure govori i podatak da se po poznatoj opatijskoj šetnici nije moglo hodati, jer su morski valovi dosezali i samu šetnicu. Valovi su na pojedinim mjestima bili visoki i 2-3 metra.

>> Gori na Mljetu! Već šesti požar od sinoć!

Jedan od upečatljivijih primjera snage morskih valova je i nasukana brodica koju je bura odbacila do obližnje špilje. Vrijednost te brodice procjenjuje se na preko 50 tisuća eura, a doznajemo kako je kupljena prije nekoliko dana i bila je tek na probnoj vožnji.

Posljedica ovog nevremena bit će veliki broj dasaka u moru, koje prijete gliserima i drugim brodicama. Na pojedinim mjestima moguće vidjeti i mrlje od nafte te osjetiti njen smrad.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene