Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi morski napad

Kupačicu u Bakarcu napala sabljarka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U okolici Rijeke u petak sabljarka je napala kupačicu. Napad se dogodio na području Bakarca, ženska osoba nije teško ozlijeđena, na nozi je imala rez i nije bolno krvarila.

'Išao sam na more kada sam na obali ugledao puno kupača. Skupili su se oko nečeg kada sam se približio, ugledao sam ozlijeđenu ženu. Ležala je ali nije bilo u pitanju ništa strašno. Imala je rez na nozi i malo krvarila no doživjela je šok.', izjavio je očevidac za Novi List.

Pročitajte i ovo Policija u Rijeci Pronađen napadač Poznati detalji tučnjave u Rijeci: Napadnuti strani radnici, jedan prevezen u bolnicu Ilustracija niz napada Užas na moru, kitovi ubojice potopili jedrilicu: Prvo su se zabijali u trup i kormilo, a onda je počela prodirati voda

Doznaje se da je riječ o starijoj gospođi s područja Praputnjaka.

>> Morski pas napao skijaša na vodi: 'Mislio sam da sam mrtav'

S obzirom na izgled rane očevici su zaključili da je riječ o sabljarki, koja ju nije napala, vjerovatno ju je samo repom okrznula dok je lovila srdele.

Nitko od drugih kupača nije vidio ribu u trenutku napada.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene