Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O rekonstrukciji Vlade

Kujundžić: "Nisam na Hasanbegovićevoj strani, ne bojim se svoje smjene"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar zdravstva u Splitu je komentirao izjavu Milijana Brkića koji je poručio da Pupovac, kao pripadnik nacionalne manjine, ne može odlučivati tko će sjediti u hrvatskoj vladi.

"Nekada su riječi izvađene iz konteksta, ništa se bitno neće dogoditi na hrvatskoj političkoj sceni. Hrvatska će imati Vladu koju ima sada, koja će biti dopunjena, i vidjet ćete kad budemo razgovarali za mjesec, dva - šest mjeseci, da će stvari biti stabilne, što nama i treba", poručio je.

Pročitajte i ovo Zlatko Hasanbegović Spektakl Hasanbegović u Sabor donio košarkašku loptu i komentirao kontroverzni HDZ-ov prijedlog: "To vam ni ja ne bih napravio" Sporni gosti u Zagrebu - 2 Prijete mu izbacivanjem Hasanbegović na predavanju srpskog povjesničara koji kaže: "Ne samo da sam bio na skupu rehabilitacije Draže Mihailovića, nego..."

Na upit boji li se rekonstrukcije Vlade i strahuje li da bi ga premijer mogao smijeniti, Kujundžić je poručio da se HDZ, kao ni on, nikoga ne boji.

"Ja se najmanje bojim jer nisam ni živio od politike niti od nje treba živjeti. HDZ se nikoga ne boji kao ni ja osobno", rekao je.

Kazao je i kako nije na Hasanbegovićevoj strani.

Na izjave Pupovca i Brkića osvrnula se i Nada Murganić, ninistrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

"Nikome ne bih uskratila pravo da komentira rekonstrukciju Vlade pa tako ni Miloradu Pupovcu", kazala je Murganić.

Za Brkićevu izjavu kazala je kako je on želio poručiti da je za rekonstrukciju Vlade odgovoran premijer Andrej Plenković.



 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene