Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najbolji kuhari priredili

Kuharska alka na splitskoj rivi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najbolji dalmatinski kuhari odigrali su na splitskoj Rivi posebnu kuharsku alku.

Umjesto na konjima, alku su gađali noseći koplje na segwayju, električnom vozilu na dva kotača. Uz igru, pokazali su i svoju najbolju vještinu, kuhanje. Splićanima su priredili dva jela, bakalar i tjesteninu bologneze. Ovim su događajem željeli najaviti šesti međunarodni kulinarski festival 'Biser mora' koji će se održati u Supetru za desetak dana. Na njemu će sudjelovati oko 300 kuhara iz 21 zemlje.

Pročitajte i ovo Sinj - 1 Očekuje se cijeli državni vrh Napeto pred početak Sinjske alke, Bulj: "Puno bitnije od rukovanja mi je da se riješe problemi grada" Sinjska alka Intervenirala i policija Dva strujna udara na poznatom trkalištu: "19-godišnjak se rukama uhvatio za zaštitnu ogradu tribina..."

'Mi se ravnopravno borimo sa svima, mi do sada imamo 60 i nešto medalja osvojeno po svim prvenstvima. To je samo, ja to moram naglasiti, to je samo nekoliko godina, kuhari saveza europskih mediteranskih regija su najbolji kuhari u državi', rekao je Miro Bogdanović, Saveza kuhara mediteranskih i europskih regija.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene