442604
442604
442604
442604
442604

Ksenija Kardum nominirana za ženu godine

Direktorica Informativnog programa Nove TV, Ksenija Kardum, nominirana je za ‘Ženu godine’, projekt pod pokroviteljstvom Ureda za ravnopravnost spolova Vlade RH u organizaciji časpisa Zaposlena.

 
 
 
 
Ksenija Kardum (Dnevnik.hr)
Ksenija Kardum (Dnevnik.hr)

Uz Kseniju Kadrum, su još nominirane i: dizajnerica Ksenija Vrbanić, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld, redateljica i scenaristica Ivona Juka te direktorica tvrtke Crocon Linda Poščić Borovac.

Izbor za ‘Ženu godine’ održat će se 12. srpnja, a svečanost je to na kojoj će se i ove godine izabrati jedna od nominiranih koja se u protekloj 2015. godini posebno istaknula svojim radom i doprinijela ravnopravnijem položaju žena hrvatskom društvu te nastojala utrti put svojim mlađim kolegicama.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se