Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba s požarima

Krstulović Opara: "50 vojnika stiže u splitsko naselje Kamen"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara potvrdio je u ponedjeljak navečer kako je od ministra obrane Damira Krstičevića zatražio pomoć Hrvatske vojske u splitskom naselju Kamenu kako bi zaustavio prodor vatrene stihije iz smjera odlagališta otpada Karepovca prema tom naselju.

"Odlagalište Karepovac već gori te je na putu prema naselju Kamenu 50 vojnika koji će pomoći da se zaustavi širenje požara iz smjera Karepovca prema naselju Kamenu", rekao je večeras za Hinu Krstulović Opara. Po njegovim riječima, trenutačno je najkritičnije kod mjesnog groblja, u blizini Kamena, gdje prijeti vatrena stihija.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

Rano večeras veći dio Splita prekriven je gustim dimom koji vjetar nosi iz prigradskih istočnih naselja Žrnovnice, Sitnog Donjeg i Gornjeg te Tugara, a u gradu se osjeća i oštar miris paljevine.

Sve o požarima koji haraju Dalmacijom čitajte ovdje.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene