Obavijesti Video Pretražite Navigacija
35 članova obitelji

Tribunj: Ribar prehranjuje čak devetero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nedjelja je dan obiteljskog okupljanja, a današnji je bio posebno sretan za brojnu ribarsku obitelj Popov iz Tribunja kod Šibenika.

Krštenje njihovog najmlađeg člana, tek rođene djevojčice Elizabete bio je povod za milenijsku fotografiju. Okupilo ih se 35, od djeda Frane do tek krštene bebe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Milenijska fotografija Strikomana VIDEO: Najživlje božićno drvce na svijetu Slika nije dostupna Od srca VIDEO: Tisuće ljudi se grlile u Zagrebu

'Volim puno djece, volim veliku obitelj', rekao je Alberto Popov, koji ima devetero djece. Obitelj prehranjuje ribarenjem. Njegova žena Marija kaže da ih ipak neće imati više.

35 Popova okupilo se na obiteljskom ribarskom brodu i tako je nastala milenijska fotografija u aranžmanu poznatog meštra od okidača 'Pod temom obitelji sam uspio samo šest fotografija napraviti. Nedavno sam u Stocu fotografirao 3000 Raguža', rekao je fotograf Šime Strikoman.

Sve što ima mjesto na slici krenulo je od djeda Frane. 'Imam 4 djece i 19 unučadi', pojasnio je Frane. I gotovo svi su ribari. Najmlađi čim stasaju već ulaze u koćaricu.

>> Snimljena 154. Milenijska fotografija 'Paško kolo'

'Ja sam se napatila kada je bilo nevrijeme, a moj muž na moru', rekla je baka Marija. Ali nitko ne sluša, pa čak i cure. Svi idu svojim redom. Od krštenja do prvih ribarskih trofeja.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene