Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Interes veći od očekivanog

VIDEO: Hrvatska nudi maslinovo ulje sa zlatom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Listići 24 karatnog zlata u boci maslinovog ulja ili spoj zlatnih kapi sa zlatom, kako bi rekli Krčani, novi je ekskluzivni proizvod maslinara i turističkih djelatnika na Krku koji je predstavljen turistima.

Već ovih dana počinje punjenje bočica od jednog decilitra za kojima vlada veliko zanimanje među turistima, ali i ugostiteljima. Ako je suditi po najavljenoj cijeni mnogi će si moći priuštiti bar bočicu ovog zlatnog napitka.

Pročitajte i ovo Novi Krčki most - 3 natječaj za megaprojekt Pogledajte projekciju mosta koju je prije četiri godine izradio Zavod za prostorno uređenje Primorsko-goranske županije Slika nije dostupna Mnogi iskoristili neradni dan Berba maslina u punom je jeku

U dvolitarskoj boci je 3 grama čistoga zlata, a uskoro počinje punjenje bočica od jednog decilitra ulja sa zlatom čija će cijena biti oko 10 eura. Vjerovali ili ne, interes je već sad nadmašio očekivanja proizvođača.

'U turizmu treba biti inovativan, kreativan i ne treba mirovati tako i mi za ovo proljeće imamo jedan novi proizvod zlatnog otoka Krka maslinovo ulje sa zlatnim listićima', rekla je Nataša Jurina, direktorica TZG Krka.

'Dobili smo već preko 10 narudžbi, ljudi koji slave zlatni pir i te neke obljetnice počeli su naručivati ovaj proizvod, sad ne znam s obzirom na krizu je li to uopće dobro govoriti, ali mislim da će ovo biti pun pogodak', zaključio je Goran Marević, maslinar.

Prvi turisti kušači su duševljeni. Zlatnim kapima nije odolio ni brončani Ćiro. 'Svaka mu čast, svakom onom tko je imao ideju da napravi nešto tako. U biti mi smo najveći kreatori svijeta i ovo je isto trebalo izmisliti, svaka čast', rekao je Ćiro.



 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene