Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izazvala pravu pomamu

Krk ima novi turistički adut - crvenu podmornicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krk je dobio novu turističku zvijezdu. Malena crvena turistička podmornica već je prvoga dana postala pravi hit. Odjednom može prevesti 12 putnika koji na suhome i sigurnome mogu uživati u prekrasnim prizorima podmorja.

Gužva na Krčkoj rivi i to sasvim opravdano. Ne predstavlja se baš svaki dan podmornica. Sasvim očekivano, najviše su interesa ipak pokazali oni najmlađi.

Pročitajte i ovo Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako" Kruzer Norwegian Cruise Line Krstarenje iz noćne more Putnici jurili kroz šest država kako bi uhvatili kruzer koji ih je ostavio na obali: "Među nama ima teških bolesnika!"

Hrvatsko je podmorje jedno od najljepših na svijetu, a na ovaj način dostupnije je nego ikada.

Najveći adut crvene ljepotice jest ljudska znatiželja. Sve zanima kakav je osjećaj voziti se u podmornici, pa makar i onoj turističkoj.

>> Kad će ostatak Hrvatske kao Krk?

'Evo i mi smo radoznali, pa onda kako ne očekivati to i od naših turista da budu isto tako radoznali sa ovim novitetom u ponudi grada i otoka Krka', rekla je Nataša Jurina direktorica TZG Krka.

A za novitet u ponudi zaslužna je obitelj Mršić. Čuli su za podmornicu i odlučili ne gubiti vrijeme. 'Zaljubili se u taj projekt cijeli kompletan tako da nam se to jako svidjelo i to smo odlučili kupiti', kaže Milojka Mršić, vlasnica podmornice.

Nije ih bilo strah povećeg ulaganja u ova teška vremena. U turizmu je ono, kažu nužno. 'Mislim da je pogodak u ovome što smo uložili', kaže gospođa Milojka. Današnja gužva oko podmornice upravo to i dokazuje.

Krčka je podmornica u potpunosti hrvatski proizvod. S obzirom na to koliki je interes izazvala, ne bi trebalo čuditi vidimo li je dogodine u još kojemu turističkom mjestu.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene