Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li vidjeli nesreću?

Policija traži pomoć: Udarila dijete na pješačkom i pobjegla!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros u 7:50 u Križevcima vozačica srednjih godina naletjela je na dijete na pješačkom prijelazu i potom pobjegla s mjesta nesreće.

Nesreća se dogodila na križanju Potočke, Ulice Franje Račkog i Ulice Ivana Zakmardija Dijankovečkog, javlja Radio Križevci. 

Pročitajte i ovo Riječki karneval Filmski scenarij Nevjerojatan plan za bijeg iz zatvora u Rijeci: Iskopali tunel, htjeli se izgubiti među maškarama Prijelaz smrti - 3 Poziv Domagoja Mikića Prijelaz smrti na kojem je poginuo 12-godišnji dječak: "Mi smo se gledali preko ceste, on je krenuo, čuo sam kako gume škripe..."

Žena srednjih godina u narančastom automobilu križevačkih registracija na obilježenom je pješačkom prijelazu naletjela na 8-godišnje dijete i potom pobjegla s mjesta nesreće Potočkom ulicom u nepoznatom smjeru.

Policijska postaja Križevci moli građane koji su vidjeli nesreću ili imaju bilo kakva saznanja o za sada nepoznatoj ženi ili narančastom vozilu da se hitno jave u policijsku postaju zbog utvrđivanja njezina identiteta. 

Ozlijede djeteta za sada još nisu poznate.

 

DANAS UJUTRO OKO 07,50 SATI, U GRADU KRIŽEVCIMA NA RASKRIŽJU POTOČKE ULICE, ULICE FRANJE RAČKOG I ULICE IVANA...

Posted by Radio Križevci on 14. siječnja 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene