Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Kolumnistica portala DNEVNIK.hr

Analiza Gabrijele Kišiček: Tko je bio najgori u Saboru?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teške riječi u srijedu izračene u Saboru, i načine obraćanja zastupnicima i javnosti, komentirala je komunikacijska stručnjakinja Nove TV i kolumnistica portala DNEVNIK.hr, Grabrijela Kišiček.

"Kod Davora Bernardića bilo je pretjerane priče, pretjerane naracije, pretjerane figurativnosti, bilo je tu i poetike međutim potpuno pogrešan stil. Želio je izvedbeno odglumiti jednu snagu. Međutim, došlo je do toga da je zapravo glumio", rekla je Kišiček te zaključila kako je Bernardićeva izvedba bila "pretjerano dramatična, potpuno nepotrebna, neprimjerena, a sadržajno je zapravo ušao u patetiku."

Pročitajte i ovo Ilustracija Ususret izborima Ogroman broj građana osjeća se napušteno: Ekstremni desničari znaju kako profitirati na njima Slika nije dostupna Zdravko Marić "Vlada funkcionira normalno, nisam imao razloga sumnjati na probleme u Agrokoru"

Ozbiljnoj raspravi svojim ponašanjem nije pridonio ni Andrej Plenković.

"Možemo reći da je premijer Plenković već prije pokazivao tendenciju u tome da bude pomalo nadmoćan, da pokazuje određenu, mogli bismo čak reći, prepotenciju i patronizirajući stav prema svojim sugovornicima, ovdje je to ja mislim potpuno došlo do izražaja", rekla je Kišiček te dodala kako Plenković obraćanjem imenom svojim kolegama u saboru formalnost spušta na niži nivo.

Najgori od svih, tvrdi Košiček, bio je Siniša Hajdaš Dončić: "Nastup Hajdaša Dončića bio je pretjerano agresivan, što se vidjelo po neverbalnoj komunikaciji, po položaju njegova tijela, prijeteći, napadački a sadržajno - potpuno neprimjereno."

"Možemo reći da je ministar Marić zapravo bio ako ne najbolji onda svakako jedini koji je pokazao određenu razinu kulturne komunikacije. Nije prelazio u napadanje, u patetiku, nije bio agresivan, nego je jasno iznosio svoje stavove i jasno ih obrazlagao", zaključila je Košiček.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene