Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preagresivna kampanja?

Kritike nastupu Vesne Pusić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da će zvučati brutalno i sama je Vesna Pusić naglasila kada je jučer izrekla kako će glas protiv Europske unije značiti da neće biti isplate mirovina. Kritike da vodi preagresivnu kampanju za Europsku uniju, danas nije željela komentirati.

Euroskeptici su protiv Vesne Pusić podigli kaznenu prijavu. ‘Ako ih istina plaši možda nije zgoreg da se malo zamisle’, rekla je još sinoć Pusić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prvi sastanak s 28 ministara Europska unija pozdravlja dolazak Hrvatske Slika nije dostupna Ministrica u Dnevniku Nove TV Vesna Pusić: Postoje tri i pol najvažnija razloga ZA EU...

Na stranu ministrice stali su predsjednik i premijer. ‘Najvažnije je da mi svi budemo optimisti i da kažemo da. Prema tome mislim da neku drugu opciju ni ne treba razmatrati’, rekao je predsjednik Ivo Josipović. ‘Ministrica Pusić je uvijek bila izravna ali iskrena osoba, ovo je bilo jedno karikiranje’, rekao je premijer Zoran Milanović.
 

Šefica oporbe nije bila toliko blaga. ‘To svakako nije bilo dobro, ta poruka nije dobra i to bojim se može neke ljude iritirati’, rekla je Jadranka Kosor.

Da je bilo nepotrebno povezivati mirovine s referendunom slažu se članovi vlade. ‘To je po meni nepotrebno raspravljati. mirovine će biti i vezivat referendum i mirovine nema potrebe’, kaže minister financija Slavko Linić. ‘Mirovine su naš sustav, mi odlučujemo o mirovinama bez obzira na EU’, dodao je ministar Mirando Mrsić.

Ministrica Pusić vjeruje da ekonomskom oporavku Hrvatske može pomoći samo Europska unija. U Europsku uniju najviše vjeruju i stanovnici Ličko-senjske županije istaknuo je potpredsjednik HDZ-a Darko Milinović. ‘Godišnje ćemo imati iz EU fondova na raspolaganju 10 milijardi kuna’, kaže Milinović.

Bez obzira na poticanje za ili protiv europske unije, građani moraju znati- na biralištima odluka je samo njihova.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene