Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vojnici cijelu noć gradili nasipe

KRITIČNA 24 SATA: Vrhunac vodenog vala u Sisku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Sisak je stigao vodeni val koji je proteklih dana poplavio velike dijelove kontinentalne Hrvatske, a njegov vrhunac će se tu zadržati 24 sata.

Nasipi zasad izdržavaju ogromnu količinu vode. Sljedeća 24 sata su najkritičnija za mještane sisačkih prigradskih naselja Žabno i Staro Pračno.

Vojnici cijelu noć učvršćivali nasipe

Pročitajte i ovo Nesreća u Sisku - 3 Žena poginula na mjestu Poznati detalji stravične nesreće u Sisku: "Auto je totalka, čak je motor ispao" Slika nije dostupna Mještani zadovoljni Vodni val prošao sisačkim područjem bez većih posljedica

Tri stotine vojnika su na tom području cijelu noć učvršćivali nasipe, a stanje na najkritičnijim područjima je pod kontrolom. Do neprohodnih dijelova vreće s pijeskom se prevoze brodom. Stanje je još uvijek teško na području sisačkog Pokuplja, posebno u Letovaniću i Starom Brodu gdje se do nekih kuća može samo čamcem. Na broj 112 jučer je zabilježeno čak 800 poziva.

FOTO Pogledajte kako je izgledalo poplavljeno područje prije i sada

HAK izvještava da je zbog vode na kolniku zatvorena dionica državne ceste D36 Sisak-Popovača kod šume Brezovica. Obilazak je preko Ivanić Grada, Lijeve i Desne Martinske Vesi.

Stanje sa poplavama na karlovačkom području se uglavnom smirilo. Sretna okolnost za one na poplavljenim područjima je što meteorolozi za danas ne najavljuju nove oborine. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene