Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dio ostao

Beljak ukinuo suspenzije nekim članovima, objasnio zašto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatske seljačke stranke, Krešo Beljak iz Marije Bistrice je poručio kako će pet saborskih zastupnika HSS-a biti oporba kakvu Hrvatska još nikada nije vidjela.

Tako je odgovorio Krešo Beljak na pitanje planira li se odazvati pozivu predsjednika HDZ-a, Andreja Plenkovića, koji je u subotu poručio da je 'za HDZ, Hrvatska seljačka stranka jedina rođakinja u političkom smislu, svi ostali su partneri', te kako bi volio da se HSS 'vrati suradnji sa svojom političkom obitelji'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Prvi veliki test" Krešo Beljak o budućnosti HSS-a: Možemo biti pozitivno iznenađenje na izborima za Europski parlament Slika nije dostupna traže beljakovu ostavku HSS puca po šavovima: "Stranka nam je ukradena, no mi sigurno nećemo napustiti brod koji tone"

Prije početka tradicionalnog hodočašća članova HSS-a u Mariju Bistricu, predsjednik stranke održao je konferenciju na kojoj je objavio kako je ukinuta suspenzija 70 članova HSS-a te kako je pod suspenzijom u ovom trenutku između 30 i 40 članova stranke. Pojasnio je kako je razlog za ukidanje suspenzije uglavnom činjenica da su se ti članovi samoinicijativno javili stranci te obrazložili rezultate izbora u svojim mjestima.

Pod suspenzijom je i dalje Marijana Petir koja je također sujelovala u hodočašću. Nije bila raspoložena za komentar te je tek kratko poručila da je u Mariju Bistricu stigla na misu te kako o politici ne želi govoriti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene