450561
450561
450561
450561
450561

Beljak ukinuo suspenzije nekim članovima, objasnio zašto

  • , 18.09.2016., 11:53
  • Autor:
  • komentara

Predsjednik Hrvatske seljačke stranke, Krešo Beljak iz Marije Bistrice je poručio kako će pet saborskih zastupnika HSS-a biti oporba kakvu Hrvatska još nikada nije vidjela.

 
 
 
 
HSS ukida suspenzije pojedinim članovima (Video: Dnevnik Nove TV)
HSS ukida suspenzije pojedinim članovima (Video: Dnevnik Nove TV)

Tako je odgovorio Krešo Beljak na pitanje planira li se odazvati pozivu predsjednika HDZ-a, Andreja Plenkovića, koji je u subotu poručio da je 'za HDZ, Hrvatska seljačka stranka jedina rođakinja u političkom smislu, svi ostali su partneri', te kako bi volio da se HSS 'vrati suradnji sa svojom političkom obitelji'.

Prije početka tradicionalnog hodočašća članova HSS-a u Mariju Bistricu, predsjednik stranke održao je konferenciju na kojoj je objavio kako je ukinuta suspenzija 70 članova HSS-a te kako je pod suspenzijom u ovom trenutku između 30 i 40 članova stranke. Pojasnio je kako je razlog za ukidanje suspenzije uglavnom činjenica da su se ti članovi samoinicijativno javili stranci te obrazložili rezultate izbora u svojim mjestima.

Pod suspenzijom je i dalje Marijana Petir koja je također sujelovala u hodočašću. Nije bila raspoložena za komentar te je tek kratko poručila da je u Mariju Bistricu stigla na misu te kako o politici ne želi govoriti.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se