Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bubalo odgovara

'Na sedam automobila nije potrošeno 350.000, već 225.000 kuna!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na optužbe za korupciju i nerazumno trošenje novca iz gradskog proračuna odgovorio je bivši gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo.

Na Bubalov račun stigle su optužbe da je samo na kupnju automobilskih guma za službena vozila potrošeno 350.000 kuna, a gume su navodno mijenjane svakih nekoliko mjeseci.

Pročitajte i ovo Osijek MUKE S OTPADOM Slavonski gradovi moraju platiti 9 milijuna eura odštete: Štetni ugovor potpisan prije 22 godine, a nitko neće odgovarati Okupljanje inicijative Mihaela Berak Pet mjeseci kasnije: Inicijativa traži ostavke zbog 'šutnje' u slučaju ubojstva osječke studentice

Priča je krenula prošloga tjedna kada je u vožnji na jednom od službenih automobila eksplodirala guma - ista ona koja je navodno kupljena i postavljena prije svega tri mjeseca. Bubalo tvrdi, lažnim informacijama manipulira se javnošću.

>>
Bubalo: U borbi protiv komaraca i pomoć države

'Odgovorno tvrdim da nije potrošeno 350.000 nego 225.000 kuna bez PDV-a na sedam vozila. Želim reći da se gume mijenjaju u skladu s kilometražom, načinom, vožnje, uvjetima na cesti, mijenjaju se ovisno o njihovoj potrošenosti', kazao je Bubalo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene