Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U iščekivanju dolaska

Evo što kažu odvjetnici Ante Todorića kada bi mogao stići u Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada se točno Ante Todorić vraća u Hrvatsku, još nije poznato, ali njegov odvjetnik Fran Olujić kazao je za DNEVNIK.hr da će se to dogoditi danas ili sutra, iako je prema njegovim riječima, petak vjerojatnija opcija.

Prema informacijama kojima raspolažemo, Ante Todorić trebao bi se vratiti u Hrvatsku ili u četvrtak navečer ili u petak, tako tvrde njegovi odvjetnici. Ako se vrati u Hrvatsku, može se očekivati da će doći na ispitivanje u Tužiteljstvo. Neće biti onog uobičajenog uhićenja kakvo smo viđali proteklih dana, ali bi se trebao javiti policiji i dogovoriti termin kad će doći na ispitivanje u zagrebačku Selsku ulicu, javila je reporterka Dnevnika Nove TV Josipa Krajinović.

Pročitajte i ovo Ivica Todorić ZAJEDNO HRVATSKA Todorić osnovao stranku i obećao borbu protiv korupcije Slika nije dostupna VJEŠTAČENJE PODUPIRE TEZE OPTUŽBE Veliki izvještaj vještaka: Kako su članovi obitelji Todorić potrošili milijune s računa tvrtke i tko je bio najrastrošniji

Podsjetimo, sud je jučer odlučio kako će se svi Agrokorovi menadžeri osim Ivice Todorića braniti sa slobode. Ivici Todoriću određen je jednomjesečni zatvor, ali i on se nalazi izvan Hrvatske i nije poznato gdje je. Nagađa se da bi i on mogao biti u Londonu, a ako se uskoro ne pojavi u Hrvatskoj, za njim će biti raspisana međunarodna tjeralica.

Ne zna se ni gdje je drugi Todorićev sin Ivan Todorić. U redu letenja, odnosno dolazaka u Zračnu luku "Franjo Tuđman" nevedeno je kako danas stižu dva aviona iz Londona, u 11:35 i 14:05.

Pretražuje se dom Hrvoja i Ive Balent

Istovremeno, nastavljaju se pretresi Kulmerovih dvora. Danas se pretražuje kuća Hrvoja i Ive Balent.

Kako je u Vijestima Nove TV u 14 sati izvijestio reporter Andrija Jarak, s pretresom se kasnilo jer je Nikola Mandić, odvjetnik Hrvoja Balenta, zbog drugih obveza tek sad uspio doći u Kulmerove dvore.

"Prema zakonu, osoba čija se kuća pretresa prilikom pretresa mora biti prisutna, kao i odvjetnik i dva svjedoka. Prema riječima odvjetnika, dosad nisu pronađeni nikakvi bitni dokazi. Glavna je tema i dalje kad će se pojaviti Ante i Ivica Todorić. Odvjetnik Ante Todorića uvjerava kako će se njegov klijent pojaviti u Hrvatskoj. On ima obvezu razgovarati s istražiteljima, mora se po dolasku pojaviti u Županijskom državnom odvjetništvu i nakon toga je slobodan čovjek jer mu nije određen istražni zatvor. Ako se pak Ivica Todorić pojavi u Hrvatskoj, on će odmah biti prepraćen u Remetinec", izvijestio je Jarak.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene