Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prve vijesti na internetu

VIDEO: Krenule su Flash vijesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na portalu Dnevnik.hr jutros u 9 sati prvi put su puštene Flash vijesti.

Koncept je osmišljen kako bi donio glavne vijesti dana internet publici koja je često u utrci s vremenom. U samo 60 sekundi naši voditelji Ema Branica i Ivan Vrdoljak ispričat će vam najaktualnije vijesti.

Emu Branicu poznajemo iz magazina Provjereno. Ema uživa u adrenalinu istraživanja priča i radu na terenu. Smatra se otvorenom i upornom osobom, a kao pravi novinar najviše od svega cijeni iskrenost.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novo na tržištu EMA dala zeleno svjetlo za novo cjepivo: Za razliku od ostalih, ovo djeluje na bazi proteina Slika nije dostupna Zbog nesporazuma? Rusi šokirali priznanjem: ''Nismo poslali sve podatke za odobrenje cjepiva''

>> Pogledajte Flash vijesti

Njezin kolega Ivan Vrdoljak novinar je informativnog programa Nove TV te svakodnevno pridonosi stvaranju najgledanijih Vijesti i Dnevnika.

I Emi i Ivanu Flash vijesti prvo su voditeljsko iskustvo no svojom mladošću, žarom i entuzijazmom izvrsno su se uklopili u format.

Ukoliko ste propustili prve Flash vijesti u 9 sati, već u 14 donosimo najsvježije informacije. Stoga nas pratite na portalu ili našoj Facebook stranici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene