Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očekuju više turista

Krenula obnova hotela u Župi Dubrovačkoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Duže od dva desetljeća čekao se početak obnove hotela u Župi Dubrovačkoj, koja u odnosu na razdoblje prije Domovinskog rata na godinu ostvaruje tek 20 posto nekadašnjih turističkih rezultata.

Obnova nekadašnjeg turističkog centra je počela - krenulo je rušenje hotela Orlando, a s njime i obnova dijela ostalih hotela u Župi Dubrovačkoj. Novi hotel Orlando imat će 4 zvjezdice, a u hotel, 5 pripadajućih vila i popratne sadržaje uložit će se 35 milijuna eura. Već iduće godine turista bi u Župi trebalo biti mnogo više.

>> 'Slavne osobe već dolaze u Dubrovnik i to je najveći kompliment'

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević o obnovi - 1 190 milijuna eura Tomašević pohvalio obnovu Zagreba pa kritizirao ministra: "Nadam se da će država što prije to učiniti" Piljenje ograde u Dubrovniku - 3 Građani u akciji Ispilio ogradu luksuzne vile: "Nismo se orijentirali na cijelu ogradu, koje ima više od 100 metara, nego na 130 cm jer smeta na prolazu do mora"

'To rušenje očekujemo da će biti gotovo do kraja sljedećeg tjedna, poslje toga kreće izgradnja, ne samo hotela, već i rekonstrukcija svih onih objekata u naselju Srebrenu. Ulaganja u sva ova 3 objekta je 360 milijuna kuna', kazao je Silvio Nardelli, načelnik Župe Dubrovačke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene