Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubavi 65-godišnjeg biznismena Radeljaka i 35-godišnje starlete nakon godinu i pet mjeseci braka izgleda da je došao kraj. Kako neslužbeno doznajemo, Josip Radeljak u četvrtak je izbacio Vlatku Pokos iz stana.

Josip Radeljak, suprug tragično preminule glumice Ene Begović, izbacio je Vlatku iz stana jučer u poslijepodnevnim satima nakon žestoke svađe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dolores čitala dijelove knjige 'Život u paklu': Vlatka je vikala da sam debil kao moja mama Slika nije dostupna Bernarda Tolić potvrdila Lana Radeljak će progovoriti u 'Životu iz pakla'!

Vlatka Pokos navodno je u današnjem sukobu Radeljaka udarila nogom nakon što joj je odbio vratiti njezine stvari.

Nakon policijske obrade, oboje supružnika dobit će kaznene prijave zbog verbalnog nasilja i nasilja u obitelji. 

Vlatka Pokos danas je u 15 sati bila u prostorijama Prve policijske postaje u kojoj je dala izjavu, dok policija Josipa Radeljaka još nije pronašla jer u vrijeme njihova dolaska nije bio u svom stanu.

Brak Vlatke Pokos i 30 godina starijeg poduzetnika Josipa Radeljaka potrajao je godinu i pet mjeseci. Svoju su vezu tajno ozakonili 3. siječnja 2006. na Karibima. Vezu su počeli 2001. godine, godinu dana nakon smrti tadašnje Dikanove supruge Ene Begović. Vlatka se vrlo brzo uselila u njegov stan u središtu Zagreba, a zaručili su se u ljeto 2004.

Vlatka i Radeljak najomraženiji hrvatski par

U našoj anketi na portalu Dnevnik.hr na pitanje tko je najomraženiji hrvatski par, od ukupno 4256 glasova naših čitatelja, čak 46 posto je glasalo za Vlatku i Radeljaka.

Drugi po redu najobraženiji par su Nives Celzijus i Dino Drpić (17 posto), te Danijela Martinović i Petar Grašo (10 posto).


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene