Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Polako i strpljivo

Kraj produženog vikenda donio gužve na cestama: Provjerite stanje u prometu

Gužve na cestama
Gužve na cestama Foto: Damir Krajac/Cropix
Bliži se kraj produženog vikenda, što znači i gužve na hrvatskim prometnicama. Pojačan je promet na pojedinim graničnim prijelazima i trajektnim lukama te pristaništima prema kopnu.

Na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići vozi se usporeno u koloni  između čvorova Ogulin i Novigrad te Karlovca i naplate Lučko.

Pojačan je promet na cestama u smjeru unutrašnjosti, zagrebačkoj (A3) i riječkoj obilaznici te otoku Krku i Krčkom mostu, Jadranskoj (DC8) magistrali, na pojedinim graničnim prijelazima i trajektnim lukama i pristaništima prema kopnu.

Vozi se usporeno u koloni u pokretu između čvorova Ogulin i Novigrad te Karlovca i naplate Lučko. Pojačan je promet između naplate Lučko i čvora Zadar-istok u oba smjera.

Zbog prometne nesreće između čvorova Lučko i Zagreb Zapad u smjeru Bregane vozi se uz ograničenje brzine. Do 22 sata za promet je pušten i pretjecajni trak na kolniku u smjeru Bregane i vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Povećana je gustoća prometa između graničnog prijelaza Rupa i čvora Šmrika u oba smjera. Povećana je i gustoća prometa u oba smjera, u smjeru kopna kolona je od Njivica do rotora Šmrika.

Pročitajte i ovo Istraga uzroka tragedije podmornice - 2 Trajat će mjesecima Započela istraga tragične ekspedicije podmornicom do Titanica: "Jedina je utjeha u tome što se dogodilo odmah"

Zbog prometne nesreće na državnoj cesti DC42 kod mjesta Selište Drežničko vozi se usporeno.

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene, državnoj cesti DC1 čvor Udbina-Klapavice, državnoj cesti DC99 između mjesta i čvora Križišće i lokalnoj cesti LC58107 Kraljevica-Križišće zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Aktualno stanje na cestama možete pratiti >>OVDJE.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene