Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže promjena vremena

Kraj južine: Od sutra zahladnjenje i snijeg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Došao je kraj iznadprosječno toplom prosincu. Već sutra možemo očekivati osjetno zahladnjenje i snijeg.

Zadnji trzajevi promjenjivog, toplog i nestabilnog vremena nastavit će se još samo danas. Već će sutra osjetno zahladnjeti, a uz kišu počet će padati i snijeg. Bijeli pokrivač prvo će se pojaviti u gorju, no, vrlo je izgledan i u nizinama.

Pročitajte i ovo Saharski pijesak iznad Varaždina, ilustracija Ljeto je uranilo Temperature do 30 stupnjeva, a onda nagla promjena: Danas nam stiže saharski pijesak, objavljeno upozorenje za neke građane Snježna oluja, ilustracija Snijeg, vijavice i obilna kiša DHMZ objavio detaljnu prognozu uoči dramatične promjene vremena: Još sutra stabilno, a onda slijedi prava vremenska sapunica

Jutro će još biti djelomice sunčano ili promjenjivo, a sa zapada će se već tada postupno navlačiti i novi oblaci. Na sjevernom Jadranu može biti malo kiše, još vjerojatnije u gorju, a prema kraju dana oborina će samo jačati. Sjeverozapadnjak i zapadnjak postupno će okretati na jako jugo i jugozapadnjak.

U subotu će povremeno biti kiše, ali i snijega. Snježni pokrivač očekujemo prije svega u gorju. U drugom dijelu subote te u nedjelju oborine postupno prestati pa bi početkom novog tjedna trebalo biti i suho. Zahladnjet će.

Sljedeća tri dana stanovnici Jadrana imat će promjenjivo i nestabilno vrijeme, ponegdje s kišom. Moguća je i grmljavina. Bit će hladnije uz umjeren, jak i vrlo jak sjeverozapadnjak
 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene