Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lokalni izbori

Kovačević: HNS u potpunosti stoji uz Rajka Ostojića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HNS u potpunosti podupire Rajka Ostojića kao kandidata za zagrebačkog gradonačelnika, izjavio je danas predsjednik zagrebačke organizacije HNS-a Dragan Kovačević koji je u Novinarskom domu nazočio Ostojićevom predstavljanju kandidature.

'HNS u potpunosti stoji uz Rajka Ostojića i misli da je on u ovom trenutku najbolji kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba. Zbog toga ima našu potpunu podršku jer je vrijeme za promjene', rekao je Kovačević novinarima.

Pročitajte i ovo Dragan Kovačević Slučaj JANAF Afera s odijelima, spominje se i Turudić: Sud će odluku donijeti u četvrtak Slika nije dostupna Potpisali sporazum SDP i HNS zajednički na lokalnim izborima u Zagrebu

>> Ostojić: Grad Zagreb je teško bolestan, ali na sreću, izlječiv

Naglasio je kako gradonačelnička funkcija zahtijeva veliki energiju, te da u tom smislu gleda na Ostojića kao na dobrog gradonačelnika Zagreba, s kvalitetnim programom koji HNS podupire. 'S tog aspekta molimo građane da promisle još puno, puno o tome žele li grad koji će biti civiliziran, dakle ovo što gospodin Ostojić nudi', poručio je Kovačević.

Tko bolje radi ministarski posao?

Novinari su ga pitali za koga misli da radi bolji ministarski posao, ministar zdravlja Rajko Ostojić ili ministar financija Slavko Linić, kojega je nedavno javno kritizirao. 'Ostojić će biti dobar gradonačelnik. Gospodin Ostojić je odličan ministar i također će biti i odličan gradonačelnik', odgovorio je Kovačević. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene