Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sporni topnički dnevnici

'Vlada šteti hrvatskim generalima u Haagu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Postupcima i izjavama vezanim za topničke dnevnike Vlada šteti obrani hrvatskih generala u Haagu ali i putu države u punopravno članstvo EU. Poručio je to na aktualnom prijepodnevu zastupnik Ante Kotromanović inače jedan od sudionika Oslobodilačke akcije Oluja.

'Zašto ne pozovete nas sudionike Oluje i topnike da Vam kažemo što smo i kako pisali i koje smo topništvo uopće imali' pitao je Kotromanović potpredsjednicu Vlade Jadranku Kosor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Hrvatski ponos 2012.' Spremni za Afganistan: Vojna vježba 'Hrvatski ponos 2012.' Slika nije dostupna Kotromanović razočaran u Vladu 'Diplomatski kanali mogli su za Purdu učiniti više'

'To bi bilo bolje nego da prvo tvrdite nema topničkih dnevnika, pa onda da se nisu vodili i na kraju da ih je netko sakrio', dodao je Kotromanović.

>> Vlada tajila ultimatum EU o topničkim dnevnicima?

Kosor ga je pozvala da ne politizira i još jednom ponovila kako Vlada surađuje s Haagom kako oni traže 23 dokumenta koje oni smatraju topničkim dnevnicima. 'Ono što imamo damo, a ono što nemamo ne možemo dati, kazala je Kosor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene