Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uoči puta

Kotromanović primio hrvatske olimpijce - pripadnike OS RH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar obrane Ante Kotromanović primio je hrvatske olimpijce, pripadnike Oružanih snaga Republike Hrvatske i to veslače četvreca na pariće Valenta Sinkovića, Martina Sinkovića, Damira Martina, Davida Šaina i strijelce Snježanu Pejčić i Bojana Đurkovića uoči njihovog puta na predstojeće Olimpijske igre u Londonu te im zaželio puno uspjeha.

Današnjem primanju šestoro od ukupno 14 hrvatskih olimpijaca koji su u sastavu OS RH u Ministarstvu obrane nazočio je i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša kao i načelnik Glavnog stožera OS RH general pukovnik Drago Lovrić.

Ministar obrane Ante Kotromanović tom prigodom naglasio je da je ponosan na njih i dodao da oni na Olimpijskim igrama predstavljaju i ministarstvo te da je njihov uspjeh i uspjeh MORH-a.

Naglasio je da će Ministarstvo obrane nastaviti uspješnu suradnju s HOO-om te u šali sportašima ‘zapovjedio da se vrate s jednom od medalja s OI’. Podsjetio je da MORH pruža pomoć hrvatskim sportašima posebice tijekom priprema istaknuvši da se za te potrebe mogu koristiti vojna baza ‘Kovčanje’ i Ratna luka Lora u Splitu.

Sreću hrvatskim olimpijcima poželio je i predsjednik HOO-a Zlatko Mateša koji je zahvalio i ministru Kotromanoviću na pomoći koju MORH pruža hrvatskim sportašima. Podsjetio je da slične oblike suradnje olimpijskih saveza i oružanih snaga imaju i druge zemlje NATO saveza izrazivši nadu da će se ovakva suradnja još poboljšati. I on je istaknuo da od naših olimpijaca očekuje medalje s predstojećih Olimpijskih igara u Londonu. (Hina)

Pročitajte i ovo Ante Kotromanović ''Izgovorila je grozne stvari'' Bivši ministar obrane komentirao optužbe na račun SOA-e: ''Grabar-Kitarović je najveća ugroza za sigurnosne službe'' Slika nije dostupna Umjesto Milanovića Kotromanović spustio Predsjednici za MiG-ove: "Ponaša se baš kao da je pala s kruške. Dva MiG-a pala su dok je bila u Vladi HDZ-a, pao je i helikopter"

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene