Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na hrvatskoj granici

DOČEKAO IH POSKOK Kosovari ilegalno prelazili granicu pa završili u bolnici zbog ugriza zmije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica kosovskih državljana koji su ilegalno prešli državnu granicu u Konavlima, u utorak u poslijepodnevnim satima prebačeni su u Opću bolnicu u Dubrovniku zbog ugriza zmije i nalaze se izvan životne opasnosti, potvrdili su u petak iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Zamjenica glasnogovornice Policijske uprave Andrijana Biskup izjavila je kako je dvojicu Kosovara kod svoje kuće, u mjestu Bani u Konavlima, zatekao policijski službenik izvan službe od kojeg su zatražili pomoć. ''U utorak u popodnevnim satima policijski službenik izvan službe zatekao je dvojicu državljana Kosova u mjestu Bani koji su ilegalno prešli državnu granicu i koji su od njega zatražili liječničku pomoć zbog ugriza zmije", rekla je Biskup dodavši kako su potom odmah prebačeni u Opću bolnicu Dubrovnik, gdje su zadržani na daljnjem liječenju''.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova RH kod Karlovca Ministar Božinović u centru za registraciju migranata: "Naglasak je na hvatanju krijumčara" Kriza na Kosovu - 1 Kriza na Kosovu Četvrti dan prosvjeda kosovskih Srba: Podigli šatore, stigla im i drva za grijanje

U Prištini prekinuta opskrba vodom zbog mogućeg terorističkog napada

Riječ je, kako je istaknula, o 31- godišnjaku i 39-godišnjaku.

Prema informacijama iz dubrovačke bolnice oba su stabilno i izvan životne opasnosti, a smješteni su na Infektološkom odjelu. ''Oni nisu u životnoj opasnosti, a smješteni su na Infektološkom odjelu'', rekao je Baldo Božović, zamjenik sanacijskog upravitelja, koji nije mogao ni potvrditi ni demantirati da je riječ o ugrizu poskoka.

Neslužbeno se ipak doznaje kako se sumnja upravo na ugriz poskoka, a prvi je stradao 31-godišnjak, kojeg je otrovnica ugrizla za potkoljenicu, dok je 39-godišnjak zadobio ugrize u dlan i potkoljenicu nakon što je pokušao pomoći svom prijatelju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene