Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odmaraju li se političari?

Kosorica stalno radi, Bajs uzme tu i tamo dan godišnjeg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedan tjedan u nestašici plina prisilio je i neke političare na štednju, a otkrili su kako ni u zimskom odmoru nisu uživali. Doznali smo i kako provode nedjelju koju su do sad koristili za shopping, te što bi učinili s 9-milijunskim iznosom dobivenim na lutriji.

Za razliku od 250 tisuća hrvatskih građana koji su otišli na skijanje, političari se ove godine ne mogu pohvaliti velikim odmorom. 'Nisam se odmarala ove godine, a ni prošle. Nisam se ni skijala ni sanjkala. Bila sam tu i radila', kaže Jadranka Kosor.

Pročitajte i ovo Brinu li političari o siromašnima? Dnevnik Nove TV pita Brinu li političari dovoljno o siromašnima? Pogledajte kako ste glasali Mjesto pronalaska skijaša na planini Tete Blanche - 4 Tragičan kraj potrage Dramatični posljednji trenuci stradalih skijaša: Lopaticama pokušali iskopati špilju kako bi se sakrili

'Nekoliko dana sam si uzeo godišnjeg odmora i bio sam prvenstveno s obitelji i prijateljima', dodaje ministar turizma Damir Bajs.

Nedjeljom kruha nećemo biti gladni, ali da ćemo uživati u velikim nabavama i šopingiranju – nećemo. Političari pak tvrde da nedjelju nisu nikad ni koristili za hodanje po trgovačkim centrima pa njih ova zabrana i ne brine previše.

'Nedjeljom odem na misu, budem s obitelji i ponekad odem na neki izlet' kaže Bajs dok Jadranka Kosor posprema, čisti i ponekad ode u šetnju.

A zamislite da na Lottu dobijete 9 milijuna kuna. Tome se ovaj tjedan veselio 38-ogodišnji Mario Tolić iz Biograda na Moru. I naši političari imaju ideju kako bi potrošili taj iznenadni zgoditak.

'Vjerojatno nikad neću dobiti i nikad nisam ništa dobila, ali sigurna sam da bi veliki dio dala u humanitarne svrhe', kaže Kosorica.

'Radio bih sve isto kao i do sad, samo bi, baš kao i svi građani Hrvatske, rekao: eto jedan problem manje u životu', smatra Bajs.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene