Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovor Mesiću

Kosor: Zbog tvrdnji Mesića razgovarala sam s Karamarkom i zatražila izvještaj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka se osvrnula na tvrdnju Mesića da je Karamarko poslao ključan dokaz u Haag.

'Jutros sam se čula s Tomislavom Karamarkom i zatražila detaljno izvješće o spomenutim djelovanjima', rekla je Kosor tijekom polaganja vijenaca i paljenja svijeća na spomeniku Zid boli, kod Središnjeg kriza na Aleji poginulih branitelja, te na grobu Franje Tuđmana na Mirogoju. Nije željela reći što je Karamarko rekao u vezi navedenog. 'Sigurna sam da će se on sam vrlo skoro očitovati o tome', dodala je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Ovo nema veze s kampanjom' Vladin plan za branitelje - zaštita Ustavnom kategorijom Slika nije dostupna 'Neozbiljan prijedlog' Milanović: Ustav nije cijena benzina da se stalno mijenja

Mesić je rekao kako nisu ključni Brijunski transkripti koje je on proslijedio Haagu, već audio zapis tog sastanka, koje je Haagu proslijedio Tomislav Karamarko.

>> Mesić: Ključan dokaz Haagu predao je Karamarko

>> Milanović: Ustav nije cijena benzina da se stalno mijenja

Premijerka Kosor komentirala je i usporedbu Zorana Milanovića o cijeni goriva, Ustava i branitelja.

Na riječi šefa najveće oporbene stranke o tome kako Ustav nije kao cijena goriva da se stalno mijenja premijerka Kosor se nije mogla oglušiti. 'Neumjesno je uspoređivati cijene benzina s prijedlogom da se Zakon o pravima branitelja i članova njihovih obitelji podigne na razinu ustavnog zakona', rekla je Kosor. Podsjetila je Milanovića da je upravo SDP za vrijeme Račanove vladavine u vrlo kratkom roku dva puta mijenjao Ustav.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene