Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadovoljna tempom ispunjavanja mjerila

Kosor: Vrlo smo optimistični

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvršavanje aktivnosti za ispunjavanje mjerila za zatvaranje Poglavlja 23 odvija se prema planu i unutar rokova, zaključeno je danas na sastanku u Vladi.

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković izjavio je nakon sastanka da su zadovoljni napretkom akcijskog plana za Poglavlje pravosuđa i temeljnih prava. Rekao je da se smanjiio broj neriješenih predmeta i dodao da će biti dobro ako se nastavi tim tempom.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura" Ilustracija Što smjera Vlada? Pravosuđe pred potpunim kolapsom, iz sindikata stigla jasna poruka: ''Sutra možemo početi raditi ako...''

Premijerka Jadranka Kosor je izrazila zadovoljstvo dosadašnjom dinamikom u ispunjavanju mjerila, te je dodala da će se određene obveze obaviti i u kraćem roku od zadanog. 'Ja mislim da se svi ciljevi mogu dohvatiti ako čovjek, skupina ljudi, u ovom slučaju Vlada ne posustaje. Kao što sam vam rekla ne posustajemo, odlučni smo raditi do kraja dok se ne ostvare svi ti ciljevi i vrlo smo optimistični', rekla je Kosor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene