Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prva reakcija nakon povratka Sanadera

Kosor tvrdi da se ne boji: HDZ je dokazao da nema nedodirljivih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kosor je naglasila kako je hrvatsko pravosuđe samostalno te kako svatko može očekivati brzu i učinkovitu istragu te pravedno suđenje.

'Nitko nije nedodirljiv, bez obzira na ime, prezime i stranačku pripadnost. I HDZ odlučno stoji pri tome', odgovorila je premijerka Jadranka Kosor novinarima kada je upitana mogu li povratak, istraga i suđenje Ivi Sanaderu naštetiti HDZ-u u predizbornoj kampanji. Dodala je i da je taj njezin stav dio HDZ-ova programa čije je osnove ona izložila još 2009. godine kada je stupila na mjesto premijerke. Osnove tog programa su, tvrdi Kosor, završetak pregovora s Europskom unijom, borba protiv kriminala i korupcije te gospodarski oporavak zemlje.

Pročitajte i ovo Ivan Penava predao liste za EU parlament Iz minute u minutu Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..." Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

Upitana o sinoćnjem povratku bivšeg premijera u Hrvatsku i njegovom pritvaranju u Remetinec, predsjednica Vlade rekla je kako je hrvatsko pravosuđe samostalno, a skorim ulaskom u EU i osnaženo te svatko u Hrvatskoj može očekivati brzu i učinkovitu istragu te pravedno suđenje.

Premijerka je danas bila u posjetu maloj zagorskoj pograničnoj općinu Kraljevec na Sutli kojoj su jako olujno nevrijeme i tuča prije tjedan dana uništili sve poljoprivredne usjeve i nasade te počinili štetu procijenjenu na 19 milijuna kuna. (Agencija VLM)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene