Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Lakše se diše'

Kosor se vratila: 'Čestitali su mi i oni od kojih se to nisam nadala'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor vratila se vladinim avionom u Zagreb iz Bruxellesa i podijelila svoje dojmove o čestitkama, cvijeću koje je dobila od kolege Pahora, putu koji još čeka Hrvatsku...

'Sad treba dalje raditi. Danas do pola noći neće biti predaha. Pripremamo se da budemo u potpunosti pripravni do 1. srpnja 2013. godine - i za povlačenje sredstava iz fondova, ali i za sav onaj posao koji nije mali, koji treba dodatno obaviti. Ali, sad se ipak lakše diše', kazala je Kosor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Do punopravnog članstva A što je sad na redu? Ima još puno posla... Slika nije dostupna Konačna odluka 'Hrvatska ulazi u EU kao 28. članica'

Referendum, potpisivanje ugovora, izbori...

'Vidjet ćemo. To još nije određeno, ali na tome se radi. Ogroman je posao obavljen i na to svi moramo biti ponosni. A bit će onako kako je najbolje za Hrvatsku'.

Čestitke stižu cijeli dan

'Ima jako puno čestitki, moram priznati i od onih od kojih se nisam nadala. Ne bih sad o imenima. A prvi je već rano ujutro jedan veliki buket poslao premijer Borut Pahor', kazala je Kosor.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene