Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kosor zadovoljna rezolucijom

Kosor s Vandorenom: Kraj pregovora doista moguć u lipnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Vlade Jadranka Kosor sastala se s voditeljem Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj Paulom Vandorenom, pri čemu ga je izvijestila o posjetu Strasbourgu i razgovorima s čelnicima parlamentarnih skupina u Europskom parlamentu.

Predsjednica Vlade izrazila je zadovoljstvo tim posjetom, ali i prihvaćanjem rezolucije o napretku Hrvatske, stoji u priopćenju.
Veleposlanik Vandoren također je, po priopćenju, izrazio zadovoljstvo prihvaćanjem rezolucije, a tijekom razgovora sugovornici su se posebno dotakli izvješća povjerenika za proširenje Štefana Fuelea i zaključili da je završetak pregovora doista moguć u lipnju ove godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Fuele u posjetu Hrvatskoj Sastali se SDP-ovci i povjerenik Europske komisije za proširenje Slika nije dostupna Dobre vijesti Europski povjerenik: Riješite još par prepreka i u Europi ste

>> Strasbourg: Hrvatskoj ne treba ni olakšavati ni otežavati pregovore

Premijerka Kosor istaknula je da će Hrvatska i dalje nastaviti raditi na obvezama koje je očekuju do lipnja, ali i nakon završetka pregovora, navodi se na kraju priopćenja poslanog iz Vlade.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene