Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napokon odgovorila 'ulici'

Kosor: HDZ i ja izdržat ćemo vaše pljuvanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka je napokon odgovorila prosvjednicima koji traže njezin odlazak.

Premijerka je danas na primanju novih članova u mladež HDZ-a u muzeju Mimara poručila prosvjednicima kako će HDZ i ona izdržati njihovo pljuvanje, a oporbi je poručila kako se Hrvatska neće zacrveniti.

Pročitajte i ovo Zavod za javno zdravstvo Zadnji u nizu napada prosvjednika Nakon izgreda u Bjelovaru svi su u strahu: "Imala sam osjećaj da će me opaliti, nisam ni znala s koje strane" Slika nije dostupna Nisu cijepljeni S prosvjeda u COVID bolnicu: Nekoliko prosvjednika zaraženih koronom tražilo liječničku pomoć, jedan je na kisiku

'Nalazimo se u teškom trenutku za stranku i to otvoreno govorim. nema uvreda koje nismo pretrpjeli, nema kvalifikacija koje nam iz protivničkih stranaka nisu objesili na nos, nema omalovažavanja koje nismo čuli', rekla je premijerka i konačno se dotakla i teme prosvjeda, koju su, čini se, izazvali i prvu pravu reakciju kod nje.

>> VIDEO: Održan još jedan masovan prosvjed

'Evo jučer baš vidim plakate koji govore o tome da bi nas trebalo na Goli otok. Vidim vrlo uvredljive poruke nekim našim članovima, zaslužnim članovima i utemeljiteljima HDZ-a', istaknula je Kosor. 'Danas je postao sport u Hrvatskoj tko će na strašniji način pljunuti na HDZ i tko će snažnije pljunuti na premijerku i predsjednicu HDZ-a', dodala je i poručila kako će ona i HDZ sve to izdržati.

'Stranka poštenih i časnih ljudi'

'Kako god bilo radit ćemo pošteno i časno i nećemo dati da Hrvatska pocrveni na onaj način, kako nam ovih dana najavljuju drugovi i drugarice i njihovi pridruženi drugovi i drugarice', rekla je na kraju Kosor.

'Dobrodošli u najveću, najjaču, povijesnu i rekla bih, zasigurno ponovno pobjedničku Hrvatsku demokratsku zajednicu', poručila je novopečenim HDZ-ovcima Kosor.

'HDZ je, ponavljam to ovdje, stranka poštenih i čestitih ljudi. 220.00 članova HDZ-a i vi koji ćete danas ući u HDZ ste pošteni i časni ljudi. Oni među nama koji su se ogriješili, zna se gdje im je mjesto i gdje će im biti mjesto', rekla je Kosor.

Na pitanje novinara hoće li na sutrašnjem sastanku koalicije odrediti datum izbora, Kosor je istaknula kako će se samo pričati o završetku pregovora s EU.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene