Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kosor progovorila na Bagina pitanja

'O izborima odlučuju vladajući, a ne ulica'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Kosor napokon je odlučila progovoriti o događajima zadnjih dana - prosvjedima, nasilju, zahtjevima oporbe da odredi datum izbora. Nakon pet dana uporne šutnje premijerka je progovorila na pitanje našeg novinara Mislava Bage.

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor napokon je osobno odlučila progovoriti na brojna pitanja koja su otvorili prošlotjedni prosvjedi.  Šutnju je premijerka odlučila prekinuti na pitanje našeg novinara Mislava Bage kako postoje mnoge dvojbe u Hrvatskoj - od one bi li izbori usporili završetak pregovora s EU, do one mogu li i kako  prosvjedi koji su zaredali i postaju sve masovniji štetiti Hrvatskoj. 'Svatko ima pravo prosvjedovati, to je legitimno pravo, a oni koji vode državu trebaju slušati i čuti' rekla je premijerka. Kaže kako će 'o datumu izbora odlučivati vladajuća koalicija,a ne ulica'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zahvalila novinarima J. Kosor: Stranka je jaka koliko je jako njeno članstvo Slika nije dostupna Ostavlja čiste papire Kosor: Sve je spremno za primopredaju

>> Milanović: Nismo za smjenu na ulici, tražimo datum izbora

>> Kosor: Obavit ćemo posao uzdignuta čela

Premijerka je izbore najavila do kraja godine kako je i planirano. Poručuje kako smo sada nadomak cilja i kako se nada da neće biti previše onih koji će to pokušati omesti. Premijerka je indirektno poslala poruku i Zoranu Milanoviću - pozivom svima koji su u savezu za Europu da budu jedinstveni u ostvarenju tog zajedničkog cilja - ulaska Hrvatske u Uniju. 'Moja Vlada i ja položit ćemo račune biračima na izborima', poručila je premijerka Kosor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene