Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Položila novi kamen temeljac

Kosor: Predložit ću da djeca tijekom školovanja barem jednom idu u Knin i Vukovar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Kosor u Kninu je položila kamen temeljac za Crkvu Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta.

Premijerka je za novu crkvu odobrila inicijalna sredstva u iznosu od 9,8 milijuna kuna za gradnju crkva, a ukupna vrijednost iznosi 40 milijuna kuna. Premijerka se popela i na kninsku tvrđavu gdje se podsjetila emotivnih trenutka podizanja zastave 1995. godine nakon Oluje te se još jednom osvrnula na akciju.

Pročitajte i ovo Čuvari Kristova groba Velika tradicija U Betini se održava običaj čuvanja Kristova groba: Pazi se na svaki detalj, a biti dio toga posebna je čast Jadranka Kosor objava na društvenim mrežama Bivša čelnica HDZ-a "predstavila svoju listu za izbore": "Do pobjede!"

'Te trenutke nitko i nikada neće izbrisati i nikome nećemo dozvoliti da revidira hrvatsku povijest i umanjuje pobjedu', kazala je premijerka još jednom ponavljajući kako smo pobjedom u Oluji 'slomili politiku Slobodana Miloševiča'. 'U Knin ne treba doći samo kad je obljetnica Oluje već svakodnevno i predložit ću da sva djeca tijekom školovanja barem jednom dođu u Vukovar ili Knin koji su simboli pobjede', istaknula je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene