Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Kosor pere veš na ruke'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Političari, uz svakodnevne obveze, ipak pronađu malo vremena za sebe. Dobar izgled donosi im dodatne bodove. Novinarka Nove TV je saznala kako tjelesnu formu održavaju poznati akteri iz političkog života.

Tako najmlađi hrvatski ministar Ivica Kirin trenira karate. Ponosan je vlasnik crnog pojasa, a treninge ne propušta ni po ovim ljetnim vrućinama.

Pročitajte i ovo Tomislav Sokol plesao u noćnom klubu Od šanka do podija Nije Sokol jedini koji voli plesati: Pogledajte kako partijaju i drugi hrvatski političari Kako političari koriste službene kartice - 6 Bez pardona Političari jeli, pili i organizirali svadbe sve na naš račun: Pogledajte koliko je tko potrošio

''U prosjeku se skine do dva tri kilograma po treningu, sve je to voda. Uspio sam skinutu deset kilograma. Još deset i bit ću fit', tvrdi Kirin.

Dok ministar prolijeva znoj, kolegice političarke spajaju ugodno s korisnim. 

Bavljenje sportom mladoj dožupanici Marijani Petir nije privlačno, a ni potrebno. Kaže kako dobar ten i skladnu liniju održava kopanjem i košnjom trave na svom malom imanju. 

''Odem do vrta, pomognem mami posaditi paradajz, papriku, grah. A i ukusno je jesti hranu koju si sam posadio', zadovoljno primjećuje Marijana.

Iako je u mladosti intezivno trenirala rukomet, poznata Virovitičanka Željka Antunović kondiciju sada održava u nešto laganijem tempu. 

'Amaterski pokušavam održavati kondiciju ali pretežno šetnjom, a ljeto je idealno za to što je moguće kupati, plivati', rekla je.

Jadranka Kosor, kao i prethodne dvije godine, ljeti postaje čuvarica banskih dvora. Za nekakve posebne rekreacije nema vremena. Kondiciju održava kućanskim poslovima. 

'Kada sam doma usisavam, još uvijek sama, dakle to je moja fizička aktivnost, pranje prozora i pranje veša na ruke', tvrdi Kosor.

Iako voli more i plivanje, Zlatko Kramarić formu tokom cijele godine održava na biciklu. To mu je jedino prijevozno sredstvo za koje ne treba vozačka dozvola koju popularni liberal i nema. 

'Nemam vozački ispit. S obzirom da za bicikl ne treba dozvola vjerojatno zato vozim samo bicikl na ravnicama u Slavoniji. Od drugog osnovne sebe pamtim na biciklu', prisjeća se Kramarić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene