Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugi put nosi i iksicu

Kosor otvorila 57 milijuna kuna vrijednu studentsku menzu u Rijeci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Kosor otvorila je 57 milijuna kuna vrijednu studentsku menzu u riječkom sveučilišnom kampusu te obećala da će drugi put iskoristiti darovanu iksicu za obrok.

Naglasila je da bez mladih obrazovanih ljudi Hrvatska ne bi ispunila 120 mjerila Europske unije i bila na pragu ulaska u Uniju. Obećala je da će i dalje njezina Vlada pomagati izgradnju riječkog sveučilišnog kampusa. A kad je riječ o ulaganjima, danas su na sve strane 'frcale' stotine milijuna kuna.

Pročitajte i ovo Menza u Zagrebu - 1 Stiglo 21. stoljeće Velika novost za studente: "Vidio sam na svoje oči. Mislim da je to trebalo dosta ranije" Prijatelji životinja Zahtjev ministarstvu Traže uvođenje veganskih jela u menzi: "Zar je toliko teško napraviti smjesu za pohanje bez jaja?"

'Od potpisivanja dogovora odnosno ugovora vezano za kreditiranje za kredit veći od 490 milijuna kuna, dakle kroz nadležno Ministarstvo pa onda dođete do prošle godine, 2010. kad je Vlada odobrila nekih više od 35 milijuna kuna', kaže premijerka Jadranka Kosor.

'Iz gradskog proračuna što izravno što neizravno u proteklih desetak godina utrošeno je gotovo 300 milijuna kuna', istaknuo je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene