Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sezona nam ne počinje tako rano'

'Nezaposlenost nije pala zbog sezonskog zapošljavanja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor je u Gospiću demonstrirala vještinu izbjegavanja odgovora na tri puta postavljeno pitanje.

Upitali smo premijerku Jadranku Kosor komentar istraživanja Dnevnika Nove TV koje je pokazalo da 69 posto građana ne vjeruje u završetak pregovora u lipnju, no ona je vješto izbjegla odgovor na tri direktno postavljena pitanja našeg reportera. Premijerka je samo ponovila kako je Vlada ambiciozna i kako radi na ispunjenju postavljenih uvjeta.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Mongoliji U glavnom gradu Mongolije VIDEO Eksplodirala cisterna sa 60 tona plina: Poginulo najmanje šest osoba Subvencije i Vlada - 2 Pritisak Europske komisije Hoće li Vlada ukinuti subvenciju za energente? "E sad, što će biti nakon izbora, ja ne vjerujem HDZ-u ni kad darove nose"

>> Ekskluzivno: Ako pregovori ne završe u lipnju kriva je Vlada, građani traže izbore

Na upit je li smanjenje nezaposlenosti posljedica sezonskog zapošljavanja premijerka je to odlučno negirala rekavši da naša turistička sezona ne počinje tako rano.

Što se tiče prijedloga promjene izbornih jedinica, premijerka Kosor je rekla da nije povučen sa posljednje sjednice Vlade jer nije bio niti planiran za tu sjednicu. No, napomenula je kako Vlada ne odustaje od tog prijedloga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene