Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O spornom ugovoru

Kosor: Izgleda da je premijer unaprijed odustao od ratifikacije sporazuma Tuđman-Izetbegović

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na današnjem aktualnom prijepodnevu u Hrvatskom saboru dosta se raspravljalo i sporazumu Tuđman-Izetbegović. Isti je komentirala i bivša potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor.

Jadranka Kosor nadovezala se na cijelu današnju raspravu o sporazumu Tuđman-Izetbegović. 'Mi smo otvorili to pitanje i ne možemo ignorirati nešto što su potpisala dva predsjednika i taj je sporazum papir koji ima učinke i niti jedna vlada to ne može ignorirati', rekla je Kosor.

Pročitajte i ovo Sabornica izvješće DIP-a Samo jedan mlađi od 30: Objavljeno tko su najmlađi i najstariji izabrani zastupnici i zastupnice Ivana Kekin, saborska zastupnica (Možemo) Borba za vlast Ljevica smislila novi plan za rušenje HDZ-a: Prvo je potrebno konstituirati Sabor

>> Premijer održao lekciju oporbi: 'Tuđman nije bio ishlapljeli, izbezumljeni starac!'

Na pitanje o premijerovom zahtjevu za dvotrećinskom ratifikacijom Kosor je komentirala kako izgleda da je premijer praktički odustao od ratifikacije. 'Ako ja dobro tumačim njegove riječi, da je on odlučio i da će predložiti Saboru da se to ratificira dvotrećinskom većinom, onda je zapravo unaprijed odustao jer zna da dvotrećinsku većinu teško može dobiti', objasnila je Kosor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene