Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedna svađa

Šeks o Milanoviću: Pokazao se kao potpuni diletant i neznalica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor i Zoran Milanović uspjeli su se još jednom porječkati preko medija.

Pri otvaranju poslovne zone Smiljansko polje u Gospiću premijerka Jadranka Kosor odgovorila je na medijske napise da se kod državnog odvjetnika Bajića raspitivala o tome je li HDZ pod istragom. Kazala je da je u svom pismu DORH-u tražila njegovo očitovanje, ali da time nije prekršila ni jedan zakon.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković "Uplaćeno 70 milijuna u trezorce" Plenković komentirao Pupovca, Turudića, pa uzvratio Milanoviću: "Skandalozno... Imao je svoju šapu na policiji" Zoran Milanović priopćenje ureda predsjednika Oglasio se Milanović o stupanju na dužnost Ivana Turudića: "Hrvatsko pravosuđe ušlo je u mračno razdoblje"

'Na to imam pravo, ali čini se da partija gospodina Zorana Milanovića ima dvostruka mjerila kad je riječ o očitovanjima Državnog odvjetništva. Tako su i oni prošle godine od DORH-a tražili da se provede istraga o mome stanu.

'Ona bi kao upućena osoba trebala znati istinu'

MIlanović je još jednom demonstrirao aroganciju, bahatost i vrhunsko nepoznavanje zakona, rekao je Šeks Predsjednik SDP-a Zoran Milanović izjavio je kako ne vidi razlog zašto je predsjednica vlade i HDZ-a Jadranka Kosor, kako to navode mediji, pismom od Državnog odvjetništva zatražila očitovanje o medijskim napisima da je HDZ pod istragom tužiteljstva, jer, kako je rekao, vjeruje da ona najbolje zna istinu.

'Ona bi kao upućena osoba najbolje trebala znati istinu', odgovorio je Milanović novinarima u središnjici SDP-a, na pitanje kako tumači medijske napise da je Jadranka Kosor, u svojstvu predsjednice HDZ-a, poslala pismo "nadležnim institucijama' u kojem je zatražila njihovo očitovanje o nagađanjima u medijima da je HDZ pod istragom kao pravna osoba zbog navodnih sumnji da se financirao ilegalnim donacijama.

Milanović je napomenuo da pod istragom mogu biti odgovorne fizičke osobe, a da političke stranke kazneno mogu odgovarati tek na kraju takvog postupka. 'Vjerujem da gospođa Kosor zna istinu i ne vidim zašto piše državnom odvjetniku', poručio je.

Vladimir Škes nadovezao se na prepiranje te rekao kako se Zoran Mlanović ponio na nepristojan i uvredljiv način. 'jadranka Kosor je u skladu sa zakonom postavila upit Mladenu Bajiću,  a Milanović se pokazao kao potpuni delitant, neznalica, nepoznavatelj elementarnih zakonskih normi. Još je jednom demonstrirao aroganciju, bahatost i vrhunsko nepoznavanje zakona', rekao je Šeks.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene